NBA
Esports 20/04/2014

Els Grizzlies de Marc Gasol, únic visitant que no pot començar els 'play-off' amb sorpresa

Els Indiana Pacers, els Clippers i els Toronto Raptors han perdut el primer partit de la sèrie a casa

BarcelonaEls 'play-off' de la NBA han començat amb tres sorpreses ja que els Indiana Pacers, els Clippers i els Toronto Raptors han perdut el primer partit de la sèrie a casa.

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol, en canvi, han començat amb derrota a la pista dels Oklahoma City Thunder (100-86) en un partit en què el pivot català ha disputat 44:51 minuts (16 punts, 6 rebots i 4 assistències). El conjunt local, que ha començat amb una bona defensa i un joc ràpid, ha arribat a tenir una renda de 25 punts contra uns Grizzlies que han intentat la remuntada en el tercer quart.

Els Indiana Pacers han perdut contra els Atlanta Hawks (93-101). Jeff Teague (28 punts) i Paul Millsap (25) han liderat el triomf visitant al Bankers Life Fieldhouse, on l'equip local ha arribat a perdre per 20 punts de diferència en un tercer període nefast.

Els Clippers, per la seva banda, han caigut derrotats contra els Golden State Warriors (105-109). Sense Andrew Bogut, David Lee (20 punts i 13 rebots) i Klay Thompson (22 punts) han liderat una victòria visitant certificada amb els tirs lliures de Draymond Green. El base Chris Paul, que ha perdut una pilota clau, ha acabat amb 28 punts, 8 assistències i 7 rebots.

A més, els Brooklyn Nets han imposat la seva major experiència contra els Toronto Raptors (87-94) en un partit en què l'anècdota ha estat l'avaria dels cronòmetres de 24 segons que limiten la possessió. Paul Pierce ha anotat 9 dels seus 15 punts en l'últim període del partit jugat a l'Air Canada Centre.