Resina lidera l'exhibició del Fraikin Granollers a Sagunt (25-34)

El màxim golejador dels vallesans ha marcat 14 gols

Efe
David Resina, del Fraikin Granollers

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha derrotat amb autoritat el Fertiberia Sagunt (25-34) en un partit que ha dominat des del principi davant d'un rival sense encert.

El bon atac de l'equip català, amb menció especial a Resina, autor de 14 gols amb un variat repertori de llançaments, s'ha imposat a la defensa dels valencians. Els vallesans ja disposaven d'un avantatge de tres gols al minut 15 i l'han ampliat al llarg del partit gràcies a les rotacions, un joc estable i l'actuació dels seus màxims golejadors, Resina i Trejo.

En el tram final del partit, Nikola Milos, entrenador del Fertiberia, ha donat minuts al jugador del planter Òscar Garcia, que ha marcat dos gols i aixecat l'ànim de la grada local. Amb aquest resultat el Granollers queda al mig de la classificació.