PRIMERA DIVISIÓ
Esports 07/05/2012

El Granada esclata contra Clos Gómez i el seu arbitratge

D.r.j.
1 min

BARCELONA.La indignació que van mostrar els seguidors, els jugadors i el president del Granada després del partit que va disputar contra el Reial Madrid se li pot girar en contra al conjunt andalús.

I és que a les expulsions de Moisés Hurtado i Siqueira s'hi pot unir la de Dani Benítez, que un cop acabat el partit va llançar una ampolla al cap a l'àrbitre del partit, Clos Gómez. La tensió, però, venia de lluny, no només pel matx.

El fet que Clos sigui del col·legi aragonès va aixecar suspicàcies des del dia que el van designar i se l'ha acusat de voler beneficiar el Saragossa. "Ja se'n podrà anar tranquil a Saragossa perquè li posin un monument", va dir Quique Pina, president del Granada. Mikel Rico, jugador dels andalusos, va ser encara més contundent: "Si haguessin enviat un àrbitre de Granada a xiular el Saragossa, ara ja estaríem salvats", i va afegir que "tota la família de Clos és sòcia del Saragossa".

Tots els partits amb el descens en joc es jugaran diumenge que ve, 13 de maig, a les 20 hores. El Rayo-Granada serà crucial, així com el Màlaga-Sporting, el Vila-real - At. Madrid i el Getafe-Saragossa.

stats