BARÇA
Esports 02/08/2013

Golejada i exhibició del Barça contra el Santos per tancar la festa del Gamper (8-0)

Messi, Alexis, Pedro, Cesc, Adriano i Dongou han estat els golejadors del partit contra l'exequip de Neymar

Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Santos / QUIQUE GARCÍA / AFP PHOTO

BarcelonaLLEGEIX AQUÍ LA CRÒNICA DE LA FESTA DEL GAMPER MINUT A MINUT

El Barça ha golejat el Santos, l'exequip de Neymar, en la festa del Gamper. Els aficionats que s'han aplegat al Camp Nou han pogut veure per primer cop Neymar i Messi sobre la gespa. El brasiler –que ha debutat al Camp Nou– i l'argentí han jugat plegats 16 minuts de la segona part.

Ben aviat s'ha vist que el partit seria una exhibició per als de Tata Martino. El tècnic argentí ha tingut un partit plàcid dirigint el Barça al Camp Nou. Al minut 7, Messi ha caçat una pilota sense propietari a l'interior de l'àrea i ha driblat el porter abans de fer el primer. Tot just quatre minuts més tard, una centrada d'Alves des de la dreta ha tocat el genoll de Léo –jugador del Santos– i ha despistat el porter dels brasilers, fent-se un autogol (min 11).

El tercer gol ha estat obra d'Alexis. El xilè ha recuperat la pilota i, després de combinar amb Messi, ha rematat suau per superar el porter ajustant la pilota al pal (min 21). Abans del primer temps, Pedro encara ha fet el quart. Xavi, Alexis i Alba han cuinat la jugada i Pedro, amb un sol toc, ha tornat a marcar. El canari s'ha apropat a la banqueta i ha ensenyat una samarreta d'ànims per a Tito Vilanova.

Res ha canviat en el segon temps. Al minut 52, Cesc ha ampliat la golejada blaugrana. Alexis ha treballat lla jugada i el d'Arenys ha marcat amb un xut ajustat entre el primer pal i el porter. Cesc ha estat el protagonista també del sisè gol, un golàs per l'escaire després d'una passada de Neymar.

El setè ha estat un golàs de rosca d'Adriano (min 74) i el vuitè, obra de Dongou, que ha recollit una rematada de Cesc per empènyer la pilota al fons de la porteria.