Esports 25/09/2011

El Girona reacciona, però el Nàstic cau i no aixeca cap

Toni Padilla
Powel, l'autor de l'únic gol del Nàstic.

Barcelona.El Girona va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada després d'un partit elèctric en què va donar la volta a un resultat advers de 0-2 contra Las Palmas. Els canaris guanyaven per 0-2 després de la primera mitja hora de joc, però dos gols del banyolí Coro van permetre als homes de Raül Agné empatar en el segon temps. Acte seguit, Las Palmas va quedar amb nou homes i es va obrir la porta del triomf per als gironins, amb gols de Moha i Nieto en els últims minuts.

Mentre que el Girona surt de les últimes posicions gràcies a aquests punts tan importants, el Nàstic no aixeca cap després d'una nova derrota. Els homes de Joan Carles Oliva van anar sempre a remolc al Nou Estadi davant de l'Osca, i malgrat que el gol de l'holandès Powel va donar certes esperances, els aragonesos van sentenciar en l'últim minut de partit per deixar en una posició complicada l'equip grana, que només ha aconseguit 2 punts.

Empats del Sabadell i el Barça B

El que continua en un moment dolç de joc és el Sabadell. Els homes de Lluís Carreras van empatar a casa contra un candidat a l'ascens, l'Hèrcules, però es mantenen a un punt del lideratge (1-1). Els arlequinats, a més, juguen bé i ahir van fer mèrits per endur-se els tres punts. La gran actuació del porter rival Falcón i dues rematades al travesser van evitar que el Sabadell quedés com a líder en solitari de la classificació.

El Barça B, per la seva banda, tampoc s'escapa de les últimes posicions arran de l'empat per 2-2 al Mini davant d'un Recreativo que es va limitar a defensar i aprofitar les poques ocasions de gol. Les dianes de Riverola i Tello no van permetre als d'Eusebio obtenir el primer triomf com a local en la Lliga.