Esports 11/04/2011

El Girona es deixa dos punts a casa i fa un pas enrere

El Girona no va poder passar de l'empat contra el Las Palmas i es complica el somni de jugar la promoció d'ascens a Primera Divisió (1-1). Els homes de Raül Agné, que van fer un inici d'any per emmarcar, han perdut gas en aquestes últimes jornades i amb el resultat d'ahir van caure fins a la novena posició, a dos punts de les places de promoció. Peragón posava el partit de cara per als gironins, al minut 9; però Jorge empatava només un minut després, gràcies a un penal molt protestat pels locals. Els gironins, que van tenir ocasions per marcar, van haver de jugar els últims 35 minuts amb un home menys per l'expulsió de Moha. A Segona B, el Sabadell va guanyar al Narcís Sala el Sant Andreu (0-1) i fa un pas de gegant (5 punts sobre el 2n i 8 sobre el 5è). A Tercera, el Reus va vèncer i retalla punts al líder, el Llagostera, que va empatar dissabte.