Esports 31/01/2011

El Girona deixa escapar el triomf al camp del cuer (3-3)

Nuria García
El Girona només ha sumat un triomf a domicili aquesta temporada.  Va ser el que va aconseguir al Miniestadi contra el Barça B.

Barcelona.El Girona va deixar escapar ahir al camp del Tenerife un partit que dominava en la segona part per 1-3. Els de Raúl Agnè jugaven contra el cuer -fins ahir, ja que després de sumar un punt, cedeixen l'última plaça a la Ponferradina- i, tot i que van aconseguir mantenir la seva ratxa en el 2011 -any en què encara no han perdut-, van deixar escapar una bona oportunitat per sumar tres punts i aconseguir, de passada, el segon triomf a domicili, la seva assignatura pendent.

Els canaris, sorprenentment, es van avançar amb un gol de Pablo Sicilia, però el Girona va aconseguir reaccionar gràcies a Despotovic. El davanter serbi va marcar dos gols que van servir per capgirar el marcador abans del descans. En la represa, la situació va millorar per al Girona quan el porter local Aragoneses va ser expulsat per tallar una pilota amb la mà fora de l'àrea. I més quan Kiko Ratón va fer l'1-3. Però tot i jugar en inferioritat numèrica, els canaris van aconseguir empatar el partit gràcies al seu davanter Nino, que va fer dos gols, el segon en el temps afegit en aprofitar un refús del travesser.