FUTBOL - FASE D'ASCENS
Esports 17/06/2013

Girona i Almeria es jugaran la darrera plaça cap a Primera

Palma.El play-off d'ascens a la Primera Divisió ja ha definit la seva ronda final, en la qual el Girona i l'Almeria es jugaran la darrera plaça que hi ha en joc per ascendir. Gironins i andalusos superaren les semifinals i s'enfrontaran entre si per determinar qui acompanya l'Elx i el Vila-real.

Els de Rubi s'imposaren de manera contundent (3-1) a l'Alcorcón del menorquí i jugador propietat del Mallorca Sergi Enrich i del mallorquí Dani Nieto, i no tingueren problema per superar l'empat a 1 de l'anada. Acuña va marcar el primer gol del Girona després d'una clamorosa errada de Babin, central que vol incorporar el Mallorca. Juanlu marcà els altres dos gols gironins i Sergio Mora anotà el de l'honor pels madrilenys.

Per la seva banda, l'Almeria va derrotar Las Palmas per 2-1 (1-1 a l'anada) amb més dificultats. Els noranta minuts acabaren en empat a 1 i Charles donà la classificació als seus en la pròrroga.

Així, dimecres es jugarà el partit d'anada de la final a Girona i dissabte que ve es decidirà el tercer equip que abandona l'infern de la Segona per incorporar-se a la màxima categoria del futbol de l'Estat.