Futbol
Esports 12/06/2013

El Girona surt viu d'Alcorcón i amb un empat esperançador (1-1)

Un gol de Moisés Hurtado al minut 11 ha avançat els gironins, que s'han anat aculant fins a encaixar el gol de l'empat, obra de Miguélez

Els jugadors del Girona celebren el gol de Moisés Hurtado a Alcorcón

BarcelonaVist el partit, l'empat a un gol del Girona a Alcorcón és un bon resultat en l'anada del 'play-off' d'ascens a Primera. Mora, en l'últim sospir del partit, ha tingut una ocasió de gol claríssima per donar el triomf als madrilenys però Isaac Becerra, el millor jugador dels gironins, ha salvat els seus per mantenir l'1-1 i deixar-ho tot obert per a la tornada diumenge a Montilivi.

Els homes de Rubi han obert el marcador, amb un matiner gol de Moisés Hurtado al minut 11, amb una rematada rasa des del punt de penal, que augurava un vespre plàcid, però els gironins han anat cedint terreny i han acabat tancats al seu camp. Fruit d'aquest domini madrileny ha arribat el gol de Miguélez, al minut 64, amb un remat de cap després d'una acció de córner. L'1-1 dóna cert avantatge al Girona de cara a la tornada diumenge a Montilivi.

Tot i ser dominat en molts minuts, el Girona ha tingut les seves oportunitats per marcar un segon gol que l'hauria donat mig bitllet per a la següent eliminatòria. Però els gironins, còmodes amb el 0-1, han cedit la iniciativa i s'han concentrat en defensar les centrades d'un Alcorcón molt actiu per les bandes, però poc precís en les rematades. Al final, 1-1 i tot per decidir d'aquí a quatre dies.