ESPANYOL
Esports 22/09/2011

El Getafe vol treure suc de la baixa de Verdú

Natalia Arroyo
2 min

Barcelona.Sense el sancionat Javi López i amb Joan Verdú amb molèsties al quàdriceps, l'Espanyol rep el Getafe amb la doble missió de recuperar confiança i seguir sumant punts a Cornellà-El Prat, on l'equip de Pochettino ofereix més bona cara que quan juga fora de casa. Ho haurà de fer sense el migcampista de l'Eixample, que ahir va entrar a la llista de convocats per al partit d'aquest vespre contra el Getafe, tot i que, des del duel de diumenge contra el Saragossa, arrossega problemes musculars que li han impedit entrenar-se amb normalitat. Fins a última hora no se sabrà si Pochettino, a instàncies dels metges, decideix forçar-lo o prefereix substituir-lo amb algun altre jugador.

L'Espanyol, però, no té en cap com ell. Quan no hi és Verdú, a l'equip li costa donar sentit a la possessió de la pilota i ataca més amb el cor que amb el cap. Si els metges prefereixen reservar-lo, el tècnic haurà de buscar alternatives per fer l'onze. Afegir un davanter i fer jugar Álvaro a la banda, amb Sergio García com a mitja punta, és una de les variants tàctiques que podrien saltar a la gespa de Cornellà-El Prat, com també la possibilitat d'avançar la posició de Javi Márquez -que va reconèixer que encara no està al 100%- i apostar per un doble pivot de contenció amb Baena i Romaric. Qui no hi serà segur serà Javi López, expulsat a la Romareda, i el seu lloc el cobrirà Ernesto Galán.

El Getafe, per la seva banda, afronta el duel amb urgències després de dues derrotes contra el Rayo Vallecano (0-1) i el Reial Madrid (4-2), contra qui va oferir una gran imatge, i un únic empat en l'inici de lliga davant el Llevant (1-1).

stats