PRIMERA DIVISIÓ
Esports 22/09/2011

El Getafe desafia la fiabilitat d'un Espanyol que té el dubte de Verdú

Sense el sancionat Javi López i amb Joan Verdú amb molèsties al quàdriceps, l'Espanyol rep el Getafe amb la doble missió de seguir sumant punts a Cornellà-El Prat i recuperar les bones sensacions.

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino parla amb Verdú després d'una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol de Sant Adrià de Besòs.

Barcelona.El migcampista Joan Verdú va entrar a la llista de convocats de Pochettino per al partit d'aquest vespre contra el Getafe tot i que, des del duel de diumenge contra el Saragossa, arrossega problemes musculars que li han impedit entrenar-se amb normalitat.

Sense ell, a l'equip li costa donar sentit a la possessió de la pilota i ataca més amb el cor que amb el cap. Fins a l'últim minut no se sabrà si els metges autoritzen que jugui o si el tècnic haurà de buscar alternatives per fer l'onze. Afegir un davanter i fer jugar Álvaro a la banda, amb Sergio García com a mitja punta, és una de les variants que podrien saltar a la gespa de Cornellà-El Prat, com també la possibilitat d'avançar la posició de Javi Márquez -que va reconèixer que encara no està al 100%- i apostar per un doble pivot de contenció amb Baena i Romaric.

Qui no hi serà segur serà el lateral Javi López, expulsat a la Romareda. El seu lloc el cobrirà molt probablement Ernesto Galán.

stats