Espanyol
Esports 27/08/2013

Germán Parreño: "Kiko és un porteràs i sé que tinc moltes coses a aprendre d'ell"

El porter ha signat el seu nou contracte professional amb el club blanc-i-blau i serà el substitut de Kiko Casilla aquesta temporada a l'Espanyol

Efe
1 min

Sant AdriàEl porter de l'Espanyol Germán Parreño, que ja ha signat el seu nou contracte professional amb el club blanc-i-blau fins al 2017, ha comentat aquest dimarts que el porter titular, Kiko Casilla, "és un porteràs i sé que tinc moltes coses a aprendre d'ell".

El futbolista ha lloat la seva competència: "M'agrada el seu joc aeri, presència, actitud i ganes de treballar en cada entrenament. El tècnic m'ha dit que he de posar-li les coses difícils. La convivència és molt bona i tant ell com Tommy N'Kono [entrenador de porters] m'ajuden bastant", ha afegit.

El del planter blanc-i-blau, de 20 anys, ha explicat que va viure amb "tranquil·litat i humilitat" les setmanes en les quals el club es debatia entre fitxar un suplent per a Kiko Casilla o confiar en els porters del futbol base. "Porto set anys en el club i sabia que havia de venir, entrenar-me i competir al màxim", ha comentat.

A més, Germán s'ha mostrat molt il·lusionat per la firma del seu contracte professional: "Estic molt feliç per complir un somni, estic a Primera Divisió i amb l'Espanyol. Per a qualsevol jugador del planter tenir fitxa del primer equip ho és. He de treballar cada dia al màxim, ja es veurà on estic d'aquí a uns anys".

stats