EL DEBUT
Esports 21/11/2012

Gerard Deulofeu s'estrena aquesta temporada

Albert Vilardaga
1 min
Gerard Deulofeu va entrar per Pedro, a la imatge.

BARCELONA.Gerard Deulofeu va debutar ahir amb el primer equip del Barça aquesta temporada quan va entrar al camp per substituir Pedro poc més de sis minuts abans del final i amb el partit completament decidit.

El debut de l'extrem blaugrana amb el primer equip va ser el 29 d'octubre de l'any passat en un Barça-Mallorca al Camp Nou en què els blaugranes van guanyar per 5 a 0 i Deulofeu va jugar pràcticament mitja hora substituint David Villa. A la Lliga de Campions, Deulofeu havia jugat 20 minuts la temporada passada contra el BATE Borissov a la fase de grups. El Barça va acabar guanyant per 4 a 0 un partit en què els blaugranes estaven classificats matemàticament per als vuitens de final i Pep Guardiola va alinear un onze ple de jugadors del filial.

En canvi, al jove extrem del planter li està costant fer-se un lloc fix a l'onze inicial del Barça B, on només ha estat titular en 8 dels 14 partits del filial blaugrana. En l'últim partit al camp del Múrcia va ser suplent i va entrar al minut 58.

stats