Futbol
Esports 27/08/2013

Gareth Bale, la història del fitxatge que no s'acaba mai

Fonts del Reial Madrid diuen que l'acord entre els blancs i el Tottenham ja està tancat i que podria fer-se oficial el fitxatge aquest dimarts mateix

M.m.
2 min
El gal·lès Gareth Bale, encara jugador del Tottenham, celebrant un gol amb el seu equip a White Hart Lane.

BarcelonaGareth Bale continua pendent de jugar al Reial Madrid, però el fitxatge, que fa dies que estaria tancat –segons fonts del club blanc que citen els mitjans madrilenys–, mai no s'acaba de fer oficial i ja queda menys d'una setmana perquè es tanqui el mercat d'estiu.

El jugador gal·lès del Tottenham pot convertir-se en el traspàs més car de la història del futbol, ja que costaria al voltant dels 100 milions d'euros. L'estrella dels Spurs fa temps que està a l'òrbita del Reial Madrid, i aquest estiu Florentino Pérez ha fet l'ofensiva definitiva per aconseguir els seus serveis. Els contactes van començar ja fa temps, i segons alguns mitjans ja estan tancats.

El diari 'Marca' assegura que l'acord es va tancar el passat dimecres a Madrid, quan es van reunir a la capital espanyola el representant del jugador i un directiu del Tottenham amb els representants del club blanc. La xifra definitiva, segons aquest rotatiu, és de 99 milions d'euros (85 milions de lliures), que el Madrid pagarà en quatre temporades. A més a més, Bale cobrarà uns 10 milions d'euros nets per temporada.

La intenció del club blanc és fer oficial l'acord del fitxatge aquest dimarts, i presentar el futbolista al Santiago Bernabéu el dimecres, precisament el mateix dia que el Barça i l'Atlètic de Madrid jugaran la tornada de la Supercopa d'Espanya.

Bale no s'entrena amb els Spurs

Aquest dilluns era festa a Londres i els jugadors dels Spurs estaven citats el dimarts per tornar als entrenaments. L'únic que no ho ha fet ha estat Gareth Bale, en un gest que s'ha interpretat des d'Anglaterra com l'últim indicatiu que el jugador abandonarà el Tottenham aquest estiu.

Finalment, David Moyes –el nou entrenador del Manchester United– va assegurar que els 'red devils' no havien fet cap oferta per Bale, tal com s'havia especulat en les darreres hores. Per tot plegat, sembla que aquesta vegada sí, el fitxatge del gal·lès podria estar més a prop que mai. Encara que passen les hores i el comunicat no arriba.

stats