Barça
Esports 02/08/2013

Gamper de presentació amb Neymar i Martino d'estrelles

Des de les 17 h hi haurà una festa blaugrana al Camp Nou, que s'allargarà amb la presentació dels futbolistes (20.30 h) i el partit entre el Barça i el Santos (21.30 h)

Ara
1 min
Tata Martino s'adreça als jugadors / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaAquest divendres el Barça s'estrena davant la seva afició al Trofeu Joan Gamper, que l'enfrontarà al Santos a partir de les 21.30 h (TV3, GolT i Antena 3). El partit servirà per presentar el flamant fitxatge d'aquesta temporada, Neymar, i el nou tècnic, Tata Martino. El davanter brasiler i l'entrenador argentí seran els grans protagonistes d'una festa que tenyirà el Camp Nou de blaugrana tota la tarda.

Martino no podrà comptar amb Tello i Dos Santos, lesionats, però tindrà a disposició a tots els jugadors disponibles, a més dels joves del filial Bagnack, Dongou i Dani Nieto.

A partir de les 17 h, els aficionats podran gaudir d'una festa a l'estadi. No serà fins a les 20.30 h que començarà oficialment la presentació dels futbolistes. El partit arrencarà a les 21.30 h.

"La venda de Neymar ens ha donat aquesta gran oportunitat de venir a Barcelona a jugar. És una ocasió única i intentarem gaudir-la al màxim i fer un bon paper al Camp Nou", ha afirmat a l'ARA el migcampista del Santos, Walter Montillo.

stats