Esports 06/06/2013

Gairebé la meitat de l''staff' acaba contracte

Albert Llimós
2 min
Els jugadors i el cos tècnic del Barça es fan la foto oficial.

Barcelona.Després de comunicar a Emili Ricart que no seguirà com a recuperador físic del Barça la temporada que ve, la secretaria tècnica té set casos més per resoldre. Gairebé la meitat de l' staff . Entre aquests casos, dos estan solucionats, ja que Domènec Torrent i Carles Planchart marxen a Munic. Tots dos formen part de l'equip de scouting que completa Àlex Garcia, que ha aterrat aquesta temporada després que Jordi Roura passés a ser el segon entrenador de Tito Vilanova. Els altres casos són els preparadors Francesc Cos i Paco Seirul·lo, el metge Dani Medina i els fisioterapeutes Roger Gironès i Juanjo Brau. No hi haurà grans canvis. La previsió del club és que la majoria segueixin, a excepció dels dos analistes que marxen al Bayern amb Pep Guardiola. Això sí, no per cada sortida hi haurà una incorporació. Una de les possibilitats d'aquesta temporada que té prevista Andoni Zubizarreta és retallar el nombre de persones que conformen aquest staff . Alguna de les baixes podria ser coberta amb el moviment d'un dels membres del mateix cos tècnic, que canviaria de funcions.

El Barça ho farà públic durant els pròxims dies, ja que amb algun dels implicats encara no s'ha tancat del tot l'acord, com és el cas de Juanjo Brau, a hores d'ara a l'Argentina acompanyant Leo Messi. Brau, però, continuarà sent l'ombra de l'argentí de Rosario.

La incertesa del cos tècnic se suma a la incertesa general dins del club pel que fa a les categories inferiors. Només l'entrenador del juvenil, Jordi Vinyals, té assegurada la continuïtat. La resta ho sabran tot just acabi la temporada del filial, que finalitza aquest cap de setmana.

Pretemporada

L'equip tècnic estarà tancat el pròxim 20 de juliol, quan el Barça jugarà el primer amistós a Polònia. Finalment, el rival serà el Lechia Gdansk, quatre dies abans que el conjunt blaugrana s'enfronti al Bayern de Munic. D'Alemanya, precisament, va arribar la negativa del director tècnic del Borussia Mönchengladbach, Max Eberl, perquè el porter Ter Stegen marxi del club centreeuropeu. "Ter Stegen ja ha dit que es quedarà a Mönchengladbach", va dir Eberl.

stats