HOQUEI PATINS
Esports 06/03/2013

Gaby Cairo dimiteix com a entrenador del Barça

Jordi Graell
1 min
Gaby Cairo va deixar ahir de ser l'entrenador i el secretari tècnic del Barça.

Barcelona.L'entrenador de la secció d'hoquei patins del Barça, Gaby Cairo, va presentar ahir la dimissió com a màxim responsable de l'equip blaugrana. El tècnic va posar el càrrec a disposició del club en una reunió mantinguda amb la cúpula directiva de la secció i finalment la seva dimissió va ser acceptada.

El tècnic argentí va prendre aquesta decisió després que el Barça caigués a les semifinals de la Copa del Rei per 7-3 contra el Vendrell. Cairo pretén així revertir la dinàmica de l'equip a l'OK Lliga, en què els blaugranes estan en segona posició, a vuit punts del Liceo.

En declaracions a Barça TV, el directiu encarregat de la secció d'hoquei patins, Ramon Cierco, va agrair la "generositat" de l'entrenador, ja que "anteposa el Barça a la seva persona". El substitut de Gaby Cairo a la banqueta blaugrana serà el que fins ara havia estat el seu segon entrenador, Ricard Muñoz, ja que, com va apuntar Cierco, "ja coneix la casa i sap com funciona l'estructura".

Lesió de Pablo Álvarez

El davanter argentí Pablo Álvarez estarà unes sis setmanes de baixa a causa d'una lesió a l'espatlla que es va fer durant la disputa de la Copa del Rei a Oviedo.

stats