FUTBOL
Esports 25/06/2013

Guardiola ja suma el primer títol: campió d’alemany

La premsa germànica lloa la manera com es va expressar l'entrenador del Bayern

Isaac Lluch
1 min
Guardiola i Sammer / PETER KNEFFEL / EFE

MunicLa premsa alemanya ja fa campió Pep Guardiola, com a mínim, en l'aprenentatge de l'idioma. Els principals diaris del país destaquen que en la seva primera intervenció, el flamant entrenador del Barça no va fer cap errada.

"Pep: el seu alemany ja està madur per aconseguir títols", va posar en portada el 'Morgenpost Hamburger'. "Pep ja és campió d'alemany", titulava el 'Bild', amb el doble joc de la paraula 'Meister', que significa tant 'campió' com 'mestre'.

En portada dels principals diaris també es destaca el carisma de l'exentrenador del Barça. "Entrada a l'Arena", titula el 'Süddeutsche Zeitung' per remarcar "l'orgull" del Bayern per tenir "la seva nova estrella" i l'"alegria" mostrada pel nouvingut. Aquest diari reserva la pàgina 3 –dedicada habitualment a temes de màxim interès social, polític o cultural– a l'estrena de Guardiola. "I ara camina sobre les aigües", la titula. "El Messies ha arribat. O, en tot cas, aquell home del qual s'ha pensat a portar-lo al llac de Starnberger a veure si realment pot caminar sobre les aigües", escriu aquest diari.

En portada, 'Die Welt' remarca el glamur del de Santpedor. "Vestit d'entrenament", titula amb una foto de Guardiola amb un vestit impecable a la gespa de l'estadi. "El superclub fitxa el superentrenador", resumeix en portada el 'Tageszeitung'.

stats