Reial Mallorca
Esports 06/06/2013

L'operació retorn començarà el dia 18 d'agost

Serà la data d'inici del campionat tant de Primera com de Segona. La Lliga Adelante acabarà dia 8 de juny

ara balears / efe
1 min
Jugadors del Mallorca durant un partit.

PalmaEl Mallorca ja coneix la data d'inici de l'operació retorn a la Primera Divisió. La temporada 2013-14 a la Lliga BBVA, Primera Divisió, i de la Lliga Adelante, Segona Divisió, començarà el cap de setmana del 17 i 18 d'agost, segons ha aprovat la tarda de dijous l'Assemblea General de la Lliga de Futbol Professional (LFP) durant la reunió desenvolupada a Granada.

En el calendari debatut i aprovat per l'LFP, que haurà de ser ratificat pròximament per la Reial Federació Espanyola de Futbol, la Lliga Adelante també s'iniciarà el 18 d'agost, mentre que conclourà el 8 de juny, sense disputar-se jornades entre setmana, mentre que les eliminatòries d'ascens es jugaran entre l'11 i el 22 de juny. A més, marca el final de la pròxima Lliga de Primera per al 18 de maig a causa de la disputa just després del Mundial del Brasil.

L'escassetat de dates provoca que els partits d'anada de la tercera eliminatòria de la pròxima Copa del Rei, primera en la qual participaran els equips de Primera, s'hagi de disputar els dies 6, 7 i 8 de desembre, pel que aquest cap de setmana no hi haurà Lliga.

Les jornades entre setmana a Primera han quedat fixades per als dies 25 de setembre, 30 d'octubre i 26 de març.

La final de la Copa del Rei es disputarà el dissabte 19 d'abril, mentre que els partits de la Supercopa d'Espanya seran els dies 21 i 28 d'agost.

stats