Esports 17/08/2013

Geromel, Tià Sastre i Àlex Moreno les grans novetats de la convocatòria

José Luis Oltra ha fet pública la llista de jugadors que viatjaran a Sabadell

ara balears
1 min
LES PROVES JA SÓN DE BON DE VERES 
 Després dels cinc amistosos jugats a Holanda, en la primera fase de la pretemporada, contra equips de Primera i Segona Divisió d'aquest país i de Bèlgica, el Mallorca jugarà ara contra rivals seus la propera temporada .

PalmaL'entrenador del Mallorca, José Luis Oltra, ha fet pública la primera llista de convocats de la Lliga per enfrontar-se al Sabadell demà a partir de les 19.00 de l'horabaixa a la Nova Creu Alta. Després del darrer entrenament que el conjunt vermell ha completat a Son Bibiloni, Oltra ha citat un total de 18 jugadors entre els que hi destaquen Pedro Geromel i els joves Tià Sastre i Àlex Moreno.

Malgrat que el central brasiler continua cercant una destinació ja que el club no pot assumir la seva fitxa, Oltra, com ja va dir en la roda de premsa prèvia, compta amb ell com un més de la plantilla fins que es trobi una solució a la seva situació. En canvi, el migcampista de Vilafranca i l'extrem català s'han guanyat la seva presència a la primera llista del curs gràcies a una magnífica pretemporada.

L'expedició la completen Aouate, Miño, Ximo, Nunes, Bigas, Agus, Kevin, Thomas Teye, Pereira, N'Sue, Pep Lluís Martí, Aki, Alfaro, Víctor i Gerard Moreno.

stats