Esports 16/09/2017

Derrota per la mínima del Fraikin Granollers a la complicada pista de l'Helvetia Anaitasuna

Efe
Rafa Nadal durant el partit contra Benoît Paire.  El Fraikin debutarà contra el Bidasoa el 9 de juny.

PamplonaL'Helvetia Anaitasuna ha aconseguit davant el Fraikin Granollers una soferta victòria (28-27). L'equip granollerí, que ha començat guanyant, ha acabat topant amb les aturades de Nordlander i l'encert d'Aguirrezabalaga, Etxeberría i Chocarro en els minuts finals.

Després d'un gran primer temps català, a la la segona part ha arribat la reacció de l'Helvetia Anaitasuna (20-21, min 45). A falta de 15 minuts per al final, l'exclusió de Jorge Filipe en el minut 52 i una gran intervenció de Nordlander ha provocar una jugada d'atac de l'equip navarrès que ha acabat amb un gol de Mata que, per primera vegada en el partit, ha aconseguit avançar els seus al marcador (25-24). L'Helvetia ha acabat defensant bé, i el Fraikin no ha pogut puntuar en una pista molt complicada.