Fórmula 1
Esports 25/08/2013

Sebastian Vettel no té rival a Spa-Francorchamps

Fernando Alonso ha remuntat des de la novena fins a la segona posició al traçat belga

Nuria García
1 min

BarcelonaA Sebastian Vettel li han anat d'allò més bé les vacances. Després de l'aturada de l'estiu, el pilot alemany de Red Bull ha tornat amb ganes i ha aconseguit un nou triomf, el cinquè de la temporada, al traçat belga de Spa-Francorchamps, on fins aquest diumenge ja hi havia guanyat un cop.

Fernando Alonso, tot i no fer una gran sessió d'entrenaments oficials i classificar-se en la novena plaça, ha fet una gran cursa. L'asturià ha remuntat per creuar la línia de meta segon, just darrere de Vettel. Ara, la diferència entre l'alemany i l'asturià –que recupera després de la cursa de Bèlgica la segona posició– a la classificació general del Mundial és de 46 punts.

La tercera posició ha estat per a Lewis Hamilton. El britànic arrencava des de la primera posició i, tot i que a l'arrencada ha aconseguit mantenir-se al capdavant, a Les Combes Vettel no li ha donat opció i l'ha avançat sense gaires problemes. "Quin avançament que t'he fet, eh?", li ha dit entre rialles Vettel a Hamilton abans de pujar al podi.

Qui sí que ha aconseguit avançar posicions a la sortida ha estat Alonso, que ha remuntat fins a la quarta plaça. Després de la primera aturada a boxes, l'asturià ja era segon, però Vettel no tenia rival al capdavant de la cursa.

Räikkönen ha cedit la segona posició del Campionat del Món després de no poder acabar la cursa belga. El finlandès, que acumulava 27 curses consecutives puntuant –el rècord de la Fórmula 1–, ha hagut d'abandonar.

stats