FÓRMULA 1
Esports 24/08/2013

Hamilton s'exhibeix a Spa sota la pluja i marca la seva quarta 'pole' consecutiva

El britànic aprofita el moment que la pista s'asseca per marcar el temps. Els Ferrari d'Alonso i Massa acaben 9è i 10è

Nuria García
1 min

BarcelonaLewis Hamilton ha estat el més murri de tots els pilots de la graella de Fórmula 1. En una sessió d'entrenaments marcada per la pluja, el britànic ha estat el pilot que ha triat millor el moment de sortir a la pista, just quan s'assecava.

La Q3, on els 10 pilots més ràpids es juguen la 'pole', ha començat plovent. La majoria de pilots han fet alguna volta, però en veure que la pluja s'aturava i que la pista s'assecava, han tornat a la pista per aconseguir el millor temps: els protagonistes eren Hamilton, Vettel, Webber, Rosberg, Di Resta, Button, Grosjean, Räikkönen, Alonso i Massa.

Però en moments tan delicats, triar bé l'estratègia és més que important. I qui l'ha encertat ha estat Mercedes i Red Bull. Quan la pista estava més seca, ells encara han tingut temps per fer una altra volta, la qual cosa els ha permès rebaixar els temps i situar-se al capdavant de la taula de temps.

Els quatre han lluitat fins al final, i el final de la sessió d'entrenaments oficials ha estat d'allò més interessant. Al final, Hamilton, l'últim que ha vist la bandera de quadres, ha aconseguit el millor temps, seguit de Vettel, Webber i del seu company, Nico Rosberg.

De tots, els més decebuts han estat els pilots de Ferrari, que han acabat 9è (Alonso) i 10è (Massa).

stats