Futbol
Esports 06/06/2013

Florentino "prefereix" que el nou entrenador del Madrid "sigui algú que conegui bé la casa"

El president reconeix que Carlo Ancelotti és "una de les opcions", però també diu que el club està "contemplant unes possibilitats que potser alguns no s'imaginen"

Efe
2 min

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha reconegut aquest dijous que prefereix "que el futur entrenador sigui algú que conegui bé l'equip" i ha assegurat que el club està contemplant "possibilitats que potser alguns no s'imaginen".

"Prefereixo que el futur entrenador sigui algú que conegui bé la casa, que conegui bé l'equip i que no perdi temps en aquest sentit. Contemplem possibilitats que potser alguns no s'imaginen i que podrien ser bones en aquest moment per al club", ha assenyalat Florentino a 'Los Desayunos de TVE'.

El flamant president del Reial Madrid, que inicia el quart mandat al capdavant del club blanc, parla de Carlo Ancelotti com "una de les opcions", però admet que "ho planifiquem tot al voltant del cos tècnic i de Zinedine Zidane, que volem que sigui al Reial Madrid aquesta temporada, i intentarem fer-ho al més aviat possible, però sense cap tipus de pressa, perquè l'important no és fer-ho demà, sinó fer-ho bé", argumenta.

"Ancelotti possiblement és una de les opcions, però ningú ha parlat amb ell i ningú li ha ofert res, igual que va passar amb Heynckes. Quan pensem què és el que necessitem, farem el moviment oportú", ha afegit.

Florentino no concreta noms per dirigir la banqueta blanca i tampoc ho fa sobre futurs fitxatges dins el terreny de joc, cenyint a parlar del seu primer fitxatge i de la seva "il·lusió" per tenir al primer equip jugadors del planter.

"Aquest any el nostre primer fitxatge és del planter, Carvajal, que prestem al Bayer Leverkusen i ara hem recuperat perquè ens vencia el termini. Tinc la il·lusió que aquest any pugin diversos jugadors del planter i, per això, el que hàgim de fer ho hem de fer pensant molt bé i no fer fitxatges espectaculars per omplir un dia les portades dels diaris", ha apuntat.

Sobre la tensió entre José Mourinho i Iker Casillas, Pérez ha assegurat que la va viure "com una cosa normal" i que considera que el capità "és el que s'ha portat millor", tot i reconèixer que defensa el tècnic portuguès.

"Tot el que en la vida és una cosa normal, al Madrid s'eleva de categoria. Jo ho he viscut com una cosa normal, que hi ha un entrenador que treballa amb 25 professionals. Jo defenso Mourinho perquè és víctima d'un atac ferotge per part de tothom, encara que de tota aquesta història el que millor s'ha portat ha estat Casillas", ha apuntat.

Pel que fa al fitxatge de Neymar pel Barcelona, el president reconeix que el "plantejament" que es va fer al Madrid per fitxar el brasiler era una cosa que ells no podien "resoldre", però que el club blaugrana, sí.

"El plantejament que a nosaltres ens van fer les parts, és a dir, el pare, el club i el jugador, se n'anava del nostre ecosistema, no sabíem resoldre això, i el Barcelona al final va ser el que ho va poder resoldre. Rosell ha fitxat un magnífic jugador i el felicito ", ha conclòs.

stats