15/06/2013

Florentino Pérez no comença bé

2 min
Florentino Pérez, president del Reial Madrid.

Ahores d'ara ja podem confirmar que Florentino Pérez no ha començat amb gaire bon peu el seu nou mandat. Com aquell qui no vol la cosa, ja fa un parell de setmanes que va ser reelegit president i el més destacable que ha fet ha estat concedir entrevistes a tots els mitjans audiovisuals possibles amb seu a Madrid.

I avui encara no tenen entrenador ni secretari tècnic ni fitxatge estrella ni res. Bé sí, el mateix dia que el Barça presentava multitudinàriament Neymar, el Madrid feia oficial el fitxatge de Carvajal després d'exercir l'opció de recompra del jugador. Però poc més. I, a sobre, equivocat.

Florentino va anunciar en el seu discurs d'investidura que un cop Mourinho marxés, el nou Reial Madrid pivotaria al voltant de Zine- dine Zidane, que es convertiria en el nou secretari tècnic. Però o bé encara no ho havia comunicat a l'interessat o el francès s'ha espantat, ha vist que li venia gros o que hi tenia poc a dir, i ha fet un pas enrere. Ara Zidane ha decidit que vol entrenar i per tant ha deixat en evidència el seu president. I tampoc té clar si vol fer-ho agafant l'equip de juvenils o sent el segon entrenador del primer equip. Un entrenador que tothom diu que serà Ancelotti, però passen els dies i no s'acaba de concretar.

Però el pobre italià poc hi tindrà a dir, perquè li imposaran un segon entrenador si Zidane vol el càrrec i li fitxaran els jugadors que Florentino Pérez cregui adequats. Bon debat, aquest de fins a quin punt l'entrenador ha de fer-se ell mateix la plantilla, o entrenar els jugadors que el club li posi a disposició. Una pregunta que també ens podem fer a Barcelona, i mentre que Pep Guardiola seria partidari de la primera opció, Tito Vilanova ja ha deixat clar que ell accepta la segona.

Però tornem al Madrid i a Florentino. No només no ha fitxat Bale encara -i si ho fa, acabarà pagant gairebé 90 milions d'euros-, sinó que l'altre argument que ha repetit a cada entrevista també se li està desmuntant. La seva frase il·lusionadora ha estat dir que el Madrid guanyarà l'obsessiva décima amb Cristiano Ronaldo, i ha explicat que no hi haurà problemes per renovar-lo. Doncs el portuguès ho ha desmentit i ha dit que absolutament tot el que s'ha dit de la seva renovació és fals. I tot això sense que faci encara ni quinze dies que és president. Ens divertirem.

stats