PRIMERA CATALANA
Esports 20/02/2012

El Figueres empata el partit ajornat amb l'Avià i es manté segon

Aquest cap de setmana no hi havia jornada de Primera Catalana i, per tant, es va aprofitar per posar la categoria al dia i recuperar els partits ajornats. Hi havia tres partits per recuperar i tots eren del grup 1 de Primera Catalana. De la jornada 19 hi havia dos partits suspesos a causa del fred de principis de febrer. El primer, l'Avià-Figueres. Els visitants es van avançar en el marcador en els últims minuts gràcies a un gol de Sile (87'), però tot just tres minuts més tard, Noguera feia el definitiu empat amb un xut creuat (90'). Els de l'Alt Empordà segueixen segons a la classificació, a un sol punt del líder, el Mollet. En l'altre partit, el Palamós es va desfer del Ripollet (2-0) amb un gol d'Almendros (60') i un altre de Guitart (88'). L'últim partit que es va recuperar aquest cap de setmana corresponia a la jornada 16, el derbi egarenc entre el San Cristóbal i el San Lorenzo, ajornat en el minut 67 a causa d'una picabaralla després d'un polèmic gol del San Lorenzo amb el resultat d'empat a un en el marcador. Ahir, en la represa, Charli va fer el 2-1 després que els visitants es deixessin marcar un gol.