Esports 14/01/2013

El Fiatc Joventut remunta 16 punts a Badalona

à.g.
1 min
Pere Tomàs intenta un tir tot i la bona defensa d'un rival del Blusens Monbus.

BADALONA.El Fiatc Joventut va tancar la primera volta de la Lliga Endesa amb un triomf a casa contra el Blusens Monbus (89-87), que es va quedar fora de la Copa del Rei. L'equip verd-i-negre va remuntar 16 punts en un partit en què Tony Gaffney va sumar 28 punts.

Aquesta setmana serà clau per al futur de la Penya, que a la mitja part del partit contra l'equip gallec va homenatjar l'equip júnior, que es va proclamar campió del Trofeu Internacional Ciutat de l'Hospitalet. Jordi Villacampa, president del club, i el seu consell d'administració dimitiran demà si l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat no compleixen alguns dels acords amb què es van comprometre. El club necessita que el consistori atorgui els permisos per ampliar el centre comercial Màgic Badalona i beneficiar-se així d'una venda de participacions ja pactada. L'entitat verd-i-negra també reclama que la Fundació Capital Europea del Bàsquet desbloquegi els diners que han d'anar destinats al club. A més, espera que es concreti la permuta de terrenys que ha de servir per construir un supermercat a la zona de Mas Ram.

El Manresa perd a la pròrroga

El Bàsquet Manresa va competir bé, però no va poder donar la sorpresa contra un Caja Laboral (95-101) que va recuperar un desavantatge de cinc punts a dos minuts del final per forçar la pròrroga. L'equip basc va ser millor en el temps extra.

stats