BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 30/10/2011

El Fiatc Joventut agafa aire gràcies a l'Asefa Estudiantes

Eulis Báez, que va estar encertat en el seu debut amb la Penya, i Jaime Fernández.

BadalonaEl Fiatc Joventut va patir per sumar la segona victòria de la temporada, però es va acabar imposant a l'Asefa Estudiantes (74-71) en un partit que el conjunt visitant va remuntar en els últims minuts fins a posar en perill el triomf local.

Badalona coneix les virtuts de Pepu Hernández, però també els defectes dels equips que entrena, especialment els defensius. Per això no es va sorprendre en veure com el Fiatc Joventut anotava 74 punts, vuit més que la seva mitjana, de 66, contra l'Asefa Estudiantes.

Eulis Báez va debutar amb 5 punts i 8 rebots en 22 minuts, aportant consistència al joc interior de la Penya, que comença a disposar d'una rotació molt completa.

Dura derrota a Sevilla

L'Assignia Manresa ho va passar pitjor a Sevilla, on va caure derrotat contra un Cajasol Banca Cívica (76-65) que aquesta temporada se sent amb forces de fer coses importants. El conjunt que entrena Jaume Ponsarnau es va acomiadar de les opcions de victòria en un tercer quart en què va encaixar 30 punts i tan sols en va poder sumar 15.