MUNDIAL DE FÓRMULA 1
Esports 12/06/2011

Ferrari es posa la disfressa d'equip competitiu

Nuria García
2 min
Ferrari es posa la disfressa d'equip competitiu

BarcelonaFerrari ja va dir que el circuit Gilles Villeneuve s'adaptaria bé a les característiques dels monoplaces de Fernando Alonso i Felipe Massa. No s'equivocava. Els dos cotxes de l'escuderia del cavallino rampante van plantar cara als Red Bull en els entrenaments oficials del Canadà. Ho van fer, sí, però no van poder superar un Sebastian Vettel en ratxa, que ahir va aconseguir la seva sisena pole position de la temporada i que, avui (19 hores), tornarà a veure els seus rivals pel retrovisor a la graella de sortida.

Alonso va avisar durant els entrenaments lliures, i va aconseguir ser segon, la seva millor qualificació de la temporada. La seva primera fila de l'any. Així doncs, amb les grans sortides que últimament està fent Fernando Alonso, Vettel al costat, i la pluja, que pot ser la convidada d'excepció d'avui (de fet, hi ha un 90% de possibilitats que la cursa sigui en mullat), l'arrencada del Gran Premi promet emocions fortes.

La sorpresa poden ser els McLaren de Lewis Hamilton i Jenson Button, que potser ahir ja van començar a pensar en la cursa d'avui, i sortiran una mica endarrerits, però qui sap si amb el cotxe una mica més preparat per a la pluja que la resta de pilots.

Novena fila 100% catalana

La novena fila de la graella de sortida d'avui serà cent per cent catalana. Pedro Martínez de la Rosa va aconseguir passar a la Q2 amb el seu Sauber i va marcar un meritori dissetè millor temps, tot just el segon dia que pujava al cotxe. A la novena fila, l'acompanyarà l'altre català de la graella, Jaume Alguersuari. El barceloní va tenir problemes de frens i d'adherència, i no va poder classificar-se per a la Q2.

Tot i sortir endarrerits, el fet que s'esperi una cursa en mullat obre un nou escenari en què tant De la Rosa com Alguersuari poden tenir molt a dir al Canadà.

stats