Futbol
Esports 16/08/2013

Felipe Sanchón dóna els primers tres punts al Girona contra l'Alabès (1-0)

L'únic gol del partit ha arribat al minut 53. Al 80 s'ha viscut el debut de Ramalho, el lateral cedit per l'Athletic

Ara
1 min

BarcelonaNo podia començar millor la temporada per al nou Girona de Ricardo Rodríguez. Un gol afortunat de Felipe Sanchón al començament de la segona meitat ha permès als gironins derrotar per la mínima l’Alabès a Montilivi i sumar els tres primers punts del campionat.

Amb dues cares noves a l’onze inicial per la presència de Timor i Matamala a l’alineació, el Girona ha saltat al terreny de joc amb les idees clares i molta concentració defensiva. Les sensacions dels locals han sigut bones, gaudint de les millors ocasions del partit, tot i que el màxim perill l'han trobat al contraatac i en accions a pilota aturada. Tot i així, el marcador no s'ha mogut durant els primers 45 minuts.

Ha sigut a la segona meitat quan s'ha trencat l’empat a zero. Decidit, el Girona ha sortit a l’atac i ha començat a abocar-se al camp d’un Alabès que s'ha replegat bé. Però un xut amb la dreta de Felipe Sanchón des de la frontal de l’àrea ha sigut desviat per un defensa per sorprendre al porter Goitia.

L’intent de reaccionar de l’Alabès ha fet recular el Girona, que ha aguantat les escomeses visitants i, amb espais, ha gaudit d’alguna arribada, sobretot de Timor, per sentenciar el matx. El marcador no s'ha mogut moure però els 3.480 espectadors de Montilivi han pogut gaudir del debut al minut 80 de Ramalho, el lateral cedit per l’Athletic.

stats