Esports 19/03/2013

Èxode blaugrana per jugar amb les seleccions

Pol Frias
2 min

Barcelona.Divuit futbolistes del primer equip i tres del filial tenen aquesta setmana compromisos internacionals amb les seves seleccions. Pinto i Abidal, i els lesionats Puyol i Adriano, són els únics blaugranes que es queden a Can Barça. La majoria dels jugadors se'n van, com ja és habitual, amb la selecció espanyola. Valdés, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Villa s'enfrontaran el divendres 22 de març contra Finlàndia (20.45 h, Telecinco) a Gijón, mentre que el dimarts 26 jugaran a París davant de França (21 h, Telecinco) en un partit clau per a la classificació per al Mundial del Brasil 2014. La selecció sub-21, per als partits contra Noruega (dijous 21, 20.30 h) i contra Rússia (dilluns 25, 20.30 h), també ha cridat bastants jugadors del conjunt blaugrana: Montoya, Bartra, Thiago i Tello del primer equip i Muniesa, Planas i Deulofeu del filial.

Messi i Mascherano jugaran amb l'Argentina contra Veneçuela (divendres 22, 01 h) i contra Bolívia (dimarts 26, 21 h) a La Paz, en un enfrontament que es disputarà en un estadi que està situat a 3.604 metres d'altura. Actualment, els homes de Sabella lideren el grup amb 20 punts en nou partits i s'enfronten a Veneçuela, quarta classificada, i a Bolívia, que ocupa la setena posició. Sumar els sis punts en aquests partits és cabdal per als argentins, ja que deixarien encarrilada la classificació per al Mundial.

Pel que fa al Brasil, la pentacampiona del món, del Barça només ha cridat Dani Alves, ja que Adriano, que últimament havia estat convocat, no ha pogut viatjar a causa de la lesió que es va fer diumenge contra el Rayo Vallecano i que el tindrà apartat del terreny de joc entre 4 i 6 setmanes. El Brasil jugarà contra Itàlia (dijous 21, 20.30 h) a Ginebra i contra Rússia (dilluns 25, 19.30 h) a Londres.

Alexis jugarà amb Xile contra el Perú (dissabte 23, 03 h) i l'Uruguai (dimecres 27, 00.30 h), dos partits decisius, ja que els xilens han de guanyar si no volen perdre el tren que dóna accés al Mundial. Finalment, Alex Song se n'ha anat amb la selecció del Camerun per disputar a Yaoundé un partit complicat i important contra el Togo (dissabte 23, 15.30 h) corresponent a la tercera jornada del grup J. Els camerunesos són tercers d'un grup que lidera Líbia.

stats