UN DIA DEDICAT A L'HOQUEI PATINS
Esports 30/01/2011

Èxit a Igualada de la segona edició de l'OK Stars

Martí Molina
2 min
En el partit de categoria femenina, la conferència blava va guanyar la vermella 3-2.

Barcelona.El pavelló Les Comes d'Igualada va ser la seu de la segona edició de l'OK Stars, una jornada dedicada al món de l'hoquei patins. Fins a 1.700 aficionats es van aplegar al recinte esportiu per veure el plat fort del dia: el partit entre els millors jugadors de la Lliga, repartits amb dues conferències -blava i vermella- que va acabar amb el resultat de 8 a 4 a favor dels vermells. Pablo Álvarez, del Liceo, va ser escollit pels aficionats com el millor del partit.

Les dues conferències s'havien confeccionat per votació popular a través de la xarxa, en funció de la classificació dels clubs en la temporada anterior.

La novetat, en aquesta segona edició, va ser programar diferents activitats relacionades amb l'hoquei per a tot les edats. D'entre aquestes activitats, destacava el partit entre les millors jugadores de la Lliga femenina; on la conferència blava es va imposar per 3-2. En aquest cas, Esther Nadal, del Vilanova, va ser escollida com a millor jugadora.

També es va celebrar un concurs d'habilitats: Jordi Creus, del Vilanova, va imposar-se en el concurs de velocitat; Jordi Bargalló, del Liceo, en el de precisió, i Sergi Fernández, del Barça, va guanyar en la modalitat de millor porter. A més, també es va celebrar un torneig de 3x3 en categoria prebenjamí i benjamí que va acollir un total de quaranta equips.

Més enllà de les activitats esportives es va presentar el llibre El porter. Quadern d'exercicis , elaborat per Paco González, tècnic del Sant Feliu. I es va celebrar un clínic en què van participar un centenar d'entrenadors.

La jornada també va servir perquè els clubs de la OK Lliga es reunissin per tal de reactivar l'Associació Espanyola de Clubs d'Hoquei Patins. En aquesta reunió es va acordar un canvi de junta, que a partir d'ara encapçalarà Jaume Esteve, president del Noia Freixenet.

D'altra banda, també es va fer el sorteig de les semifinals de la Copa de la Reina. L'Arenys de Munt jugarà contra el Vilanova i el Biesca Gijón s'enfrontarà al Voltregà. Els dos partits es disputaran el dissabte 12 de febrer.

stats