FUTBOL: EUROPA LEAGUE
Esports 15/04/2011

Europa aprèn a situar Vila-real en un plànol

à.g.
1 min
El lateral Tiendalli tracta d'evitar l'entrada de Wakaso.

Barcelona.Al Vila-real CF li ha costat anys i panys que el món del futbol aprengui a situar en un plànol una localitat de poc més de 50.000 habitants. A cop de resultat i després de no poques equivocacions situant el municipi a la província de València o fins i tot d'Alacant, les televisions estatals han après on ubicar el Madrigal. Ara el nou repte és aconseguir el mateix a Europa.

Èxits com el d'aquesta temporada, quan l'equip que entrena Juan Carlos Garrido ha aconseguit classificar-se per disputar les semifinals de l'Europa League, ajuden a fer viable aquesta empresa. El Vila-real, que ahir a la nit va tornar a superar el Twente (1-3) amb gols de Rossi, Marco Ruben i Cani a la segona meitat, buscarà ara la final en una eliminatòria amb l'Oporto com a rival. El conjunt portuguès va tornar a golejar l'Spartak de Moscou (2-5). En total, deu gols en dos partits.

L'altra semifinal la jugaran el Benfica, que ahir va empatar al camp del PSV (2-2), i l'Sporting de Braga, que va fer valer el valor doble dels gols en camp contrari contra el Dinamo de Kíev (0-0).

stats