REIAL MADRID
Esports 15/10/2011

"Espero haver de complir la sanció a la Supercopa"

El tècnic blanc va referir-se ahir a alguns dels temes de més actualitat al Reial Madrid. Especialment als extraesportius, com si entrenaria Portugal, la sanció a la Supercopa o la medalla a Del Bosque.

Marcel Sanromà
2 min
El tècnic portuguès José Mourinho parlant ahir a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, va parlar ahir en roda d e premsa, prèvia al partit que aquesta nit juguen els blancs contra el Betis, i va cloure un dels temes més candents de la setmana: si Portugal li hauria demanat que entrenés la selecció en els dos partits de repesca contra Bòsnia. El tècnic va assegurar que aquesta era "una mentida de les grosses", i que no sap "d'on ha sortit això", perquè, diu, ni ell ni la federació portuguesa n'han parlat en cap moment.

També va referir-se a les enquestes publicades els últims dies, segons les quals el Reial Madrid hauria perdut suport entre els aficionats espanyols. Mourinho va ser contundent: "Diguin el que diguin les enquestes, el Reial Madrid és el club més important de la història del futbol".

Un altre tema candent del qual va parlar el tècnic portuguès del Reial Madrid va ser la sanció de dos partits que li va imposar el jutge únic de competició de la federació espanyola. Mourinho va afirmar que creu que l'ha "de complir" i, és més, va assegurar: "Espero haver de complir la sanció a la Supercopa. Seria una cosa bona, perquè voldria dir que hem guanyat títols".

A més, quan li va preguntar un periodista, Mourinho va declinar parlar de la polèmica generada per si Vicente del Bosque assistirà o no a l'acte d'homenatge que li retrà el Madrid, i quan el periodista va voler insistir, el cap de premsa blanc va assegurar que tenien "moltes preguntes pendents" i va obligar a passar el torn de pregunta.

Pel que fa al xoc contra el Betis, Mourinho no va voler avançar res més que el fet que no li preocupa que els partits amb la selecció puguin castigar el físic de Cristiano Ronaldo i que, per tant, jugarà. Tot i això, també va dir que sí que podria fer sortir d'inici Benzema i Higuaín junts, i va insistir a dir que ja considerava el Betis "de Primera qua n era a Segona".

stats