Espanyol
Esports 18/06/2013

Manu Lanzarote: "Estic preparat per jugar a Primera"

L'Espanyol ha presentat el davanter, que ha signat un contracte de tres temporades

Efe
2 min
Manu Lanzarote ha estat presentat amb l'Espanyol / RCDESPANYOL

Cornellà de LlobregatManu Lanzarote ha estat presentat a l'estadi de Cornellà-el Prat com a nou jugador de l'Espanyol per a les pròximes tres temporades i ha assegurat que, malgrat no haver militat en la màxima categoria, està preparat. "Per a mi és un dia important. Vinc amb la màxima ambició al club i espero estar sempre disponible per a l'entrenador. Vull demostrar que encara que tingui 29 anys i no arribi com un fitxatge il·lusionant, puc revertir aquesta situació", ha apuntat el futbolista després de signar el seu contracte i passar la revisió mèdica.

Lanzarote ha afirmat que la seva vida ha canviat enormement després de jugar a Tercera, amb el Sant Andreu el 2007: "T'adones de com era fa sis anys i com és ara. Hi ha hagut moments bons i dolents, amb molts alts i baixos. Arribar a l'Espanyol és la meva màxima il·lusió i totes les referències que tinc són bones".

El davanter ha explicat que "no podia comptar les hores" des que es va anunciar el seu fitxatge al febrer, quan encara militava en el Sabadell. "He estat sempre al màxim, però des de fa dues setmanes, quan no ens jugàvem res, ja pensava com seria la presentació, els companys i el vestidor", ha dit.

Lanzarote, que encara no ha parlat amb l'entrenador, assumeix que la competència al davant serà elevada: "Estic disposat a jugar en totes les posicions que facin falta. Intentaré crear perill, com vaig fer en la meva etapa al Sabadell. Si vinc aquí és perquè sóc ambiciós i vull jugar, encara que això depèn del tècnic".

El futbolista ha estat acompanyat en la seva presentació pel president de l'Espanyol, Joan Collet, i el director esportiu, Òscar Perarnau. "Lanzarote m'ha demostrat una gran ambició i il·lusió. Se li han il·luminat els ulls quan ha vist l'estadi, em transmet ganes de triomfar", ha comentat el màxim mandatari.

stats