ESPANYOL
Esports 19/06/2013

L'Espanyol fitxa el migcampista Abraham González i el defensa Juan Rafael Fuentes

El migcampista egarenc, procedent de l'Alcorcón, serà presentat aquest dijous, i el lateral cordovès, ex del Còrdova, aquest divendres

Ara
1 min
Abraham, amb l'Alcorcón, durant el partit de la fase d'ascens contra el Girona / DAVID BORRAT

BarcelonaL'Espanyol ha anunciat aquest dimecres dues incorporacions més per a la temporada que ve: la del migcampista Abraham González i la del defensa Juan Rafael Fuentes.

Abraham González és un migcampista egarenc que arriba procedent de l'Alcorcón i que s'ha compromès amb el conjunt blanc-i-blau per a les properes tres temporades. Format al Terrassa, Abraham va passar per les categories inferiors del Barça abans de jugar al Cadis, al Nàstic, a la Ponferradina i a l'Alcorcón. El jugador serà presentat aquest dijous, a la una del migdia, a Cornellà-El Prat.

Per la seva banda, Juan Rafael Fuentes és un lateral que arriba a l'Espanyol procedent del Còrdova. El jugador signarà per a les properes quatre temporades amb el conjunt periquito. El defensa s'ha format a les categories inferiors del club andalús i actualment era un fix de les alineacions del primer equip. Fuentes signarà el seu contracte aquest divendres, i a la una també serà presentat a l'estadi blanc-i-blau.

stats