ASCENS A SEGONA DIVISIÓ B
Esports 29/05/2012

Espanyol B, Manlleu i la Pobla ja tenen rivals

à.g.
2 min

BARCELONAL'Espanyol B, el Manlleu i la Pobla de Mafumet ja saben els rivals amb els quals hauran de competir per intentar imitar el Prat i aconseguir l'ascens a Segona Divisió B. Els partits d'anada de les eliminatòries es jugaran aquest cap de setmana i els de tornada, el 9 o el 10 de juny.

El filial blanc-i-blau, que està entrenat per Raúl Longhi, es veurà les cares amb l'Extremadura. Després de superar el Pontevedra, l'Espanyol B tindrà un repte difícil, encara que comptarà amb l'avantatge de jugar el partit de tornada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. "Ens ha tornat a tocar una eliminatòria difícil davant un equip que es va fundar fa uns anys, que s'ha consolidat a Tercera Divisió i que vol seguir fent passos endavant", assegura Longhi.

El tècnic de l'Espanyol B assegura: "Seria important deixar la porteria a zero a l'anada per afrontar la tornada amb més garanties. De tota manera, l'equip està a un molt bon nivell i amb confiança".

Raúl Longhi explica: "L'Extremadura és un equip que va acabar molt fort la Lliga i que va fer una gran segona volta. Han arribat en un gran moment de forma a la fase decisiva".

El Manlleu de Francesc Cargol, que diumenge va aconseguir remuntar un partit difícil al camp del Las Palmas B, s'enfrontarà al Binissalem. El club balear, fundat l'any 1914, es va desfer de l'Albacete B en la primera ronda.

Tampoc ho tindrà fàcil la Pobla de Mafumet de Kiko Ramírez, que tindrà l'Ejea com a rival. El partit d'anada d'aquesta eliminatòria es jugarà a la Pobla aquest dissabte a les 19 hores. L'entrada general costarà 10 euros. L'equip tarragoní va eliminar el Laredo gràcies a un gol d'Aleix Coch al minut 97. El gol va provocar la indignació dels aficionats locals i l'àrbitre del partit va necessitar protecció de la Guàrdia Civil per abandonar el terreny de joc.

Ascens a Segona Divisió

Ahir també van quedar definides a Las Rozas les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió A: Albacete-Cádiz, Lugo-Atlètic Balears, Lucena-Ponferradina i Linense-Tenerife. El Badalona, que diumenge va perdre (3-1) al camp del Tenerife, no va entrar al sorteig, que es va fer a la Ciudad del Fútbol.

stats