Futbol Femení
Esports 18/03/2012

L'Espanyol i el Barça no fallen

Les blanc-i-blaves han suat per derrotar 3-1 un Huelva molt tancat, mentre que les blaugranes han resolt amb tres gols a la segona meitat a Màlaga

BarcelonaPoques sorpreses en la 25a jornada de la Primera Divisió femenina. Els cinc primers classificats han guanyat els seus partits per deixar-ho tot igualat a la zona alta.

El Barça no ha fallat a Màlaga 0-3), on s'ha trobat un equip de molta batalla i ben protegit en defensa. Un gol de Carol a la represa ha començat a perfilar el triomf que, entre Olga i Vicky, han arrodonit. Les blaugranes segueixen líders, amb quatre punts de diferència sobre l'Athletic, que ha derrotat 3-1 al Collerenc.

A Sant Adrià, l'Espanyol s'ha desfet de l'Sporting de Huelva (3-1) en un partit intens i molt vertical. Les blanc-i-blaves han disposat de moltes ocasions, i tres pals, per marcar, però no ha sigut fins el minut 43 quan Willy ha fet l'1-0 merescut. Alharilla, a la represa, ha tornat a empatar el partit però a les acaballes, la nord-americana Joanna des de la frontal i després Willy, anticipant-se a la portera, han donat el triomf a les locals. La mala notícia ha sigut la lesió de Sara Mérida, que repareixia al minut 80 després d'un any i tres mesos lesionada, i ha tornat a fer-se mal al genoll.

El Sant Gabriel no ha pogut sumar en la seva visita a Zubieta, on la Reial Societat l'ha derrotat per 3-0. L'experiquita Ane ha fet el primer gol i Zelaia, amb dos gols, ha arrodonit el marcador.