HANDBOL - MUNDIAL
Esports 16/01/2013

Espanya obté el bitllet a vuitens per la via ràpida

à.g.
1 min
Gedeón Guardiola en una jugada contra Austràlia.

BARCELONA.La selecció espanyola es va desfer sense problemes d'Austràlia (51-11), un combinat amateur que devalua el nivell d'un campionat de primer ordre, i quan encara queden dues jornades va certificar la seva classificació per als vuitens de final del Mundial d'handbol.

Després de començar perdent per 0-2, la selecció que entrena Valero Rivera va reaccionar amb un contundent parcial de 16-2 que va acabar amb qualsevol possibilitat de sorpresa. La defensa, que es va fer un fart de robar pilotes, no va tenir pietat contra un rival tan benintencionat com feble que ja perdia per 18 gols de diferència en el descans.

El combinat espanyol tancarà la primera fase jugant demà contra Hongria i dissabte contra Croàcia, els dos rivals més potents del grup D, amb seu a Madrid. Les dues seleccions es van enfrontar ahir en un esperat partit que es va acabar enduent Croàcia (30-21).

Les quatre seus, en marxa

Per primera vegada des que es va iniciar el campionat, les quatre seus de la primera fase (Granollers, Sevilla, Saragossa i Madrid) van acollir partits de manera paral·lela. A la localitat catalana Tunísia va superar Montenegro (27-25), Alemanya es va desfer de l'Argentina (25-23) i França va guanyar el Brasil (27-22).

stats