EUROBÀSQUET
Esports 12/09/2011

Espanya esborra França (69-96) i jugarà contra Eslovènia o Finlàndia

à.g.

BarcelonaLa selecció espanyola i la francesa es van enfrontar ahir en un partit en què podien escollir rival per als quarts de final. El guanyador s'hauria de veure les cares contra el vencedor de l'Eslovènia-Finlàndia, mentre que el perdedor tindria com a rival Grècia però evitaria Lituània en un hipotètic encreuament de semifinals.

La selecció espanyola no va especular i es va imposar a la francesa (69-96), que va reservar els jugadors que tenien problemes físics. Vincent Collet no va posar en pista ni Tony Parker ni Joakim Noah i va servir en safata la seva renúncia a competir pel partit.

L'enfrontament, ja adulterat des d'un principi, va ser una anècdota i es va resoldre gràcies a un parcial de 2-18 just després del descans.

Sense Parker i Noah -els jugadors que aixequen el nivell de talent i lluita-, el duel va quedar massa desequilibrat. Kévin Seraphin, un pivot que en els sis partits anteriors havia sumat 20 punts, va agafar protagonisme i va anotar-ne 18, 14 dels quals els va aconseguir en la primera meitat.

La selecció espanyola, que va aprofitar la relaxació del rival per distribuir minuts de joc entre els 12 jugadors, va celebrar amb alegria la feina de Rudy Fernández, autor de 15 punts.

A tres partits del títol

El pròxim rival de la selecció espanyola serà el guanyador del partit que avui (14.30 hores, Marca TV) disputaran Eslovènia i Finlàndia. L'enfrontament de quarts de final està programat per a dimecres.