HANDBOL - MUNDIAL
Esports 25/01/2013

Espanya-Eslovènia, semifinal al Palau Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min
Els quatre entrenadors que disputaran les semifinals, ahir a Barcelona.

BARCELONADesprés d'aconseguir l'objectiu d'arribar a semifinals, la selecció espanyola inicia aquest vespre (19.15 hores, La 1) la lluita per les medalles al Mundial d'handbol. L'equip que entrena Valero Rivera es jugarà contra Eslovènia el pas a la final en un partit que es disputarà al Palau Sant Jordi.

"El primer gran objectiu, que era arribar a semifinals, està aconseguit. Hauria estat una decepció no lluitar per les medalles, i ara el que esperem és trobar-nos un Palau Sant Jordi ple", explica Joan Cañellas, lateral de l'Atlètic de Madrid. La resposta del públic és una de les grans preocupacions. Després de jugar molt acompanyats a Madrid i Saragossa, la selecció espanyola s'estrena a Barcelona.

La semifinal reunirà vuit jugadors del Barça Intersport. Per una banda, Tomàs, Rocas, Sterbik, Montoro, Viran, Sarmiento i Ariño. Per l'altra, Noddesbo. La selecció eslovena disputarà les semifinals d'un Mundial per primera vegada a la història. El seu entrenador, Boris Denic, demana ajornar els elogis que el seu combinat està rebent. "Herois tan sols ho són els que tornen a casa amb una medalla", diu.

L'altra semifinal la disputaran aquest vespre (21.30 hores, Teledeporte) Dinamarca i Croàcia, les dues seleccions que van deixar França i Hongria fora de la lluita per les medalles.

stats