En breu
Esports 24/01/2013

Éric Abidal tornarà a l'hospital per fer-se proves de control

Nuria García
1 min
Éric Abidal tornarà  a l'hospital per fer-se proves de control

BARCELONAIngrés a l'Hospital Clínic

El Barça va comunicar ahir que el jugador francès Éric Abidal haurà d'estar ingressat entre tres i quatre dies a l'Hospital Clínic de Barcelona perquè els metges li facin diverses proves de control. La intenció dels metges és examinar com evoluciona del trasplantament al qual va ser sotmès l'abril passat. Abidal havia tingut una recaiguda del tumor que se li havia detectat el 2011 i va haver de passar per la sala d'operacions.

Tornada als entrenaments

Vuit mesos després del trasplantament, Abidal va tornar a exercitar-se sobre la gespa. Els metges de l'Hospital Clínic es van reunir el 17 de desembre per analitzar les últimes proves que van fer al jugador i un dia més tard van comunicar les conclusions al lateral francès, que no va trigar ni 24 hores a entrenar-se amb els seus companys.

Últimes proves de control

Abidal, doncs, serà sotmès durant els pròxims dies a diverses proves de control. En principi, tot apunta que podrien ser les definitives abans que el jugador francès estigui en condicions de rebre l'alta mèdica. El cirurgià que el va operar, Juan Carlos García Valdecasas, va explicar dilluns a la SER que Abidal "vol tornar a jugar i ara ja només depèn dels criteris del club". A més, el diari Sport anunciava ahir que el francès podria estar a punt per reaparèixer el 10 de febrer, contra el Getafe.

stats