L'Elx es complica la vida empatant amb el Llevant (1-1)

Un gol d'Angel ha deixat amb un pam de nas els locals després del gol de Boakye

Efe
Xumetra (Llevant), intentant controlar la pilota davant Sergio Pelegrín i Domingo Cisma

ElxL'Elx ha perdonat massa contra el Llevant i ha acabat empatant (1-1) el primer partit de la jornada. Amb aquest empat l'Elx segueix patint per evitar el descens i el Llevant gairebé s'assegura la permanència.

Keylor Navas ha evitat el gol de l'Elx ja durant el primer temps. L'equip local ha portat el pes del partit, amb un bon xut de falta de Damián Suárez i ocasions de Baokye.

A la segona part el joc s'ha equilibrat una mica, però l'Elx, pressionat, ha fet un pas endavant fins marcar el primer gol, gràcies a una bona rematada de Boakye. Els locals jugaven més amb el cor i han defensat malament una internada visitant que ha acabat amb el gol d'Ángel.

Rodríguez ha gaudit de dues ocasions en els darrers minuts, topant de nou amb la defensa granota.