El Girona suma tres punts d'or i somia en evitar el descens (2-0)

L'equip de Pablo Machín encadena tres victòries consecutives a Montilivi

Ara
Eloi Amagat i Tebas, celebrant el primer gol contra el Saragossa

GironaEl Girona ha sumat tres punts d'or contra del Saragossa a Montilivi (2-0) i encadena tres triomfs consecutius a cas. Els homes de Pablo Machín segueixen cuers però a tres punts de la salvació.

El Girona ha sortit molt concentrat i després d'una jugada d'Eloi Amagat, Timor ha fet el primer gol amb un xut llunyà que no ha aturat Leo Franco. El Saragossa de Víctor Muñoz ha reaccionat aconseguint generar algunes ocasions de perill, com dues de Roger Martí en que Isaac Becerra ha evitat el gol.

Roger Martí ho ha tornat a intentar a l'inici de la segona part, però Becerra s'ha convertit en el salvador d'un Girona que ha dominat de nou en els darrers minuts del partit, quan Ortuño, que abans havia fallat algunes ocasions, ha fet el segon gol local.