ESPANYOL
Esports 17/08/2013

Héctor Moreno nega que vulgui marxar al Rubin Kazan

El defensa mexicà assegura que està centrat en l'Espanyol i en el debut a la Lliga contra el Celta

Efe
1 min
El central mexicà Héctor Moreno ha parlat aquest dijous en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl defensa de l'Espanyol Héctor Moreno ha desmentit haver rebut una oferta formal del Rubin Kazan per canviar d'aires aquest estiu i ha assegurat que està centrat en l'arrencada de lliga amb el conjunt blanc-i-blau. "A mi ningú m'ha parlat d'aquest tema. Me'n vaig assabentar per la premsa, però mai m'ha passat pel cap anar a jugar a Rússia", ha declarat l'internacional mexicà, a qui no li molesten els rumors sobre la seva sortida.

"Això no em distreu de preparar-me bé amb l'Espanyol, que és el club on sóc i al qual em dec", ha apuntat Héctor Moreno, que ha reiterat que "seria una falta de respecte" dir que vol marxar. "Aquest club m'ha donat molt i m'ha permès seguir creixent com a persona i futbolista, però en el futbol calen tres parts que han d'estar d'acord per signar una transferència. No ho penso i no em distreu del meu objectiu de treballar dilluns al límit per ajudar el meu equip", ha afegit.

Moreno prefereix parlar de l'estrena de la Lliga de dilluns davant el Celta a Balaídos. "Estem preparats per començar", ha manifestat el defensa blanc-i-blau, que no amaga les ganes de tornar a competir: "Estic ansiós per començar la Lliga".

Héctor Moreno té clar que l'equip arriba en bona situació a l'inici del campionat. "Crec que hem d'estar contents amb la plantilla que tenim i el que cal intentar és començar amb bons resultats que ens ajudin a fer que les coses vagin més tranquil·les. Després del debut tenim dos partits seguits a casa [València i Betis] que hem d'intentar aprofitar", ha manifestat.

stats