ESPANYOL
Esports 21/08/2013

Sánchez Llibre: "Aguirre ens va treure del pou quan estàvem enfonsats"

L'expresident manté màxima confiança en el tècnic mexicà i reitera que no tornarà a primera línia de la direcció de l'Espanyol

Efe
1 min

Vilassar de MarL'expresident de l'Espanyol i màxim accionista de l'entitat, Daniel Sánchez Llibre, ha afirmat que té moltes esperances en el projecte que lidera l'entrenador Javier Aguirre, que va arribar el desembre passat. "Aguirre ens ha salvat i ens va treure del pou quan estàvem enfonsats. Tinc molta confiança en ell", ha comentat. L'antic dirigent s'ha mostrat convençut que l'afició "està cada vegada més il·lusionada i a mesura que s'ha acostat l'inici de Lliga ho ha estat més".

D'altra banda, Sánchez Llibre ha valorat el futur del migcampista ghanès Mubàrak Wakaso, en l'òrbita del Rubin Kazan rus: "No sé què passarà amb ell. Hi va haver una oferta però el club no la va acceptar, encara que segueixen insistint. L'entitat ha de fer el que cregui més convenient", ha dit.

Finalment, l'expresident ha insistit que no tornarà a la primera línia del club. "No hi ha possibilitat de tornar, la meva etapa ja s'ha acabat. Collet [actual màxim dirigent] ho està fent molt bé, per això li donem suport amb les nostres accions", ha afirmat l'empresari.

stats