Esports 10/02/2013

Duel entre dos equips en línia ascendent

M. Molina
1 min

Si alguna cosa caracteritza l'Athletic Club i l'Espanyol aquesta temporada és que els dos clubs no van començar bé la Lliga però a meitat de curs han millorat el joc i han començat a encadenar bons marcadors que els han situat a la zona mitjana de la classificació. Precisament, aquesta tarda els dos conjunts posaran a prova aquesta bona ratxa de resultats a San Mamés (19 h, GolT i C+ Liga).

D'ençà que Javier Aguirre va fer-se càrrec de la banqueta periquita, a principis de desembre, els blanc-i-blaus tan sols han perdut un partit, i han passat d'estar cuers a situar-se cinc llocs per sobre del descens.

Però si alguna cosa preocupa el tècnic mexicà és la possible eufòria al vestidor per aquesta dinàmica positiva. Per això, San Mamés és una prova de foc ideal, on l'Espanyol ja fa 12 temporades que no guanya.

Aguirre no pot comptar per aquest partit ni amb Raúl Baena ni amb Cristian Gómez, però recupera Javi López i Víctor Sánchez, després de complir el partit de sanció contra el Llevant. A l'equip titular, els dubtes són al lateral dret -si repetirà Mattioni o jugarà Javi López- i a la porteria, on el tècnic haurà de decidir si continua confiant amb Kiko Casilla o retorna la titularitat al capità Cristian Álvarez.

Pel que fa a l'Athletic Club, els bascos afronten el partit d'aquesta tarda sense els lesionats Carlos Gurpegui i Fernando Amorebieta, que van jugar contra el Valladolid. Dos futbolistes que s'afegeixen a les baixes ja conegudes de Borja Ekiza i Fernando Llorente.

stats