LLIGA ACB
Esports 20/02/2011

Dos jugadors separats per 25 anys juguen avui al Nou Congost

àlex Gozalbo
1 min

ManresaQuan Albert Homs va néixer, Larry Lewis tenia 24 anys. Avui tots dos competiran a sobre d'una pista de bàsquet, ja que l'Assignia Manresa i el DKV Joventut es veuran les cares aquest migdia (12.30 h, Esport3) al Nou Congost en una nova festa del bàsquet català.

Larry Lewis, que al novembre farà 42 anys, és el jugador més veterà de l'ACB, on encara té una mitjana de 21 minuts de joc. De fet, és un dels jugadors importants de Jaume Ponsarnau a la pintura, on avui es decidiran moltes de les coses del partit.

Albert Homs, per la seva banda, tot just acaba d'arribar a la Lliga ACB, on tan sols ha jugat uns minuts distribuïts en quatre partits. Pepu Hernández l'està fent entrar progressivament en la dinàmica del primer equip, però la baixa de Carl English ha accelerat el procés.

El partit, a més, tindrà dues cares noves, ja que l'escorta Billy Baptist debutarà amb els locals, i el pivot Marko Todorovic, un montenegrí que prové de l'equip vinculat, ho podria fer amb els visitants.

El Regal Barça, a Saragossa

Si el Regal Barça guanya aquest migdia (12.15 h) a la pista del CAI Saragossa serà líder en solitari de la Lliga ACB, ja que el Reial Madrid va perdre ahir al vespre a la Fonteta. El Power Electronics València d'Svetislav Pesic va superar el conjunt que entrena Ettore Messina (59-52) amb una defensa que va rebaixar els percentatges del rival.

stats