15/07/2011

Deu notes breus d'una junta d'accionistes

2 min

1.S'ha de ser agraït amb TV3 per retransmetre l'acte sencer per Esports 3. Tot i que quan convé seguem cadenes també sabem fer caure espigues d'or. Ara bé, si ens posem malpensats i vist l'espectacle, potser aquesta retransmissió també forma part de la conspiració antiperica.

2. Satisfacció per la normalitat catalana del club. Les dues banderes lògiques a presidència i una única llengua. Malgrat que els de sempre ens seguiran acusant del mateix, l'actual procés és un dels grans mèrits de Sánchez Llibre.

3. Discurs de Dani: més propi d'un monologuista que del president d'una societat anònima (encara que sigui esportiva). Cap dada. Li descobreixo un somriure sota el nas que em recorda algú. Finalment ho trobo: el Claudi de La Riera .

4. El millor de la seva intervenció, en la qual ens va mostrar la seva intel·ligència, va ser l'agraïment general a les institucions catalanes, que ajuden i han ajudat l'Espanyol, va afirmar. Hauríem de tenir-ho més present.

5. Explica la trucada que li va fer Condal per oferir-li entrar al consell. "Dani, tinc un xollo : per una xifra molt baixa [que ara no us diré, va aclarir] pots entrar al consell de l'Espanyol". No va dir una possibilitat que et farà molta il·lusió, o molta gràcia. Va dir xollo . I el meu destacat no és pel barbarisme.

6. Explica els dos partits més dramàtics. Del dia de la Reial Societat ens recorda el gol de Coro -ara injustament marginat-. Del dia del Múrcia, però, ens diu com vam patir fins que no va arribar el gol de... I no acaba la frase. Tamudo, Dani, el gol va ser de Tamudo.

7. En el torn obert de paraules hi intervenen força accionistes per donar, en absència del Quimet Canyellas, material a l'APM.

8. Presentació brillant de la candidatura perdedora. Gran sorpresa en retrobar Jorge Garcia, que presenta una part del programa. Amb ell vam mantenir la dignitat perica en territori hostil dels 11 als 18 anys. Amb ell, i gràcies al seu pare, vam veure per primer cop l'Espanyol en camp contrari: 8-1 a Saragossa.

9. El nou president llegeix el discurs després que intervinguin el Jorge i els amics. El contrast fa patir.

10. No hi ha sorpreses. A més, ens assabentem que més del 90% dels vots han estat emesos abans de la presentació dels programes.

stats