FUTBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 05/03/2013

Deu fracassos del Madrid a la recerca de la 'décima'

Els blancs se la juguen a Old Trafford contra el Manchester United

Pol Frias
2 min
UNA RATXA NEFASTA  La història blanca a Europa en l'última dècada s'escriu a base de derrotes.

BarcelonaEl Reial Madrid i el Manchester United s'enfronten aquesta nit (20.45 h / TV3, La 1) a Old Trafford en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blancs, que arriben carregats de moral després dels enfrontaments contra els blaugranes, confien a passar tot i l'1-1 de l'anada. Està previst que abans de l'inici del partit es faci un petit homenatge a Cristiano Ronaldo, que quatre anys després torna a l'estadi que el va veure créixer com a futbolista. Així doncs, els blancs buscaran una victòria que els permeti seguir endavant per tal d'aconseguir, d'una vegada per totes, la décima .

2003

Juventus (Semifinals)

El Madrid va caure eliminat davant els italians després de perdre 3-1 en el partit de tornada a Torí. A l'anada, els blancs havien guanyat 2-1. Precisament, el Madrid venia de vèncer als quarts de final de la Lliga de Campions el United.

2004

Mònaco (Quarts de final)

Tot i guanyar 4-2 en el partit d'anada, els blancs van perdre per 3-1 a l'estadi Louis II. L'exmadridista Morientes i Giuly, que la temporada següent fitxaria pel Barça, van ser els grans herois del conjunt monegasc en aquella eliminatòria.

2005

Juventus (Vuitens de final)

De nou, l'equip de Torí va ser l'encarregat d'eliminar els blancs. Igual que el 2003, el Madrid va guanyar en el partit d'anada al Santiago Bernabéu (1-0), però el Juventus va tornar a remuntar i va vèncer a la pròrroga per 2-0.

2006

Arsenal (Vuitens de final)

Thierry Henry es va convertir en el botxí dels blancs. L'Arsenal va guanyar 0-1 al Santiago Bernabéu amb un gol del francès, i va empatar a zero en la tornada a l'antic Highbury. Aquell any, els anglesos perdrien la final davant el Barça (2-1).

2007

B. Munic (Vuitens de final)

Els alemanys van eliminar el Madrid després de remuntar el 3-2 de l'anada. Els blancs no van ser capaços de mantenir l'avantatge que portaven del Bernabéu i van perdre 2-1. Una vegada més, els blancs queien als vuitens de final.

2008

Roma (Vuitens de final)

El Roma va ser molt superior al Reial Madrid i va guanyar tots dos partits. Els blancs, que havien perdut 2-1 a l'anada, confiaven a remuntar l'eliminatòria davant la seva afició. No obstant, els italians es van tornar a imposar per 1-2.

2009

Liverpool (Vuitens de final)

Sens dubte, una de les derrotes més sonades d'aquests últims deu anys. Vicente Boluda, aleshores president del Madrid, va preveure que els blancs " chorrearían" el Liverpool. Els anglesos van guanyar 0-1 al Bernabéu i 4-0 a Anfield.

2010

O. Lió (Vuitens de final)

Després de perdre 1-0 a Lió, els blancs confiaven remuntar al Bernabéu de la mà de C. Ronaldo. Tot i així, un gol dels francesos a les acaballes del partit va posar l'1-1 definitiu. Per sisè any consecutiu, quedaven eliminats als vuitens.

2011

Barça (Semifinals)

Amb Mourinho, els madridistes van ser capaços d'arribar fins a les semifinals. No obstant, el Barça, que venia de perdre la final de la Copa del Rei davant el Madrid, va superar als blancs en una polèmica eliminatòria.

2012

B. Munic (Semifinals)

La temporada passada el Madrid va acariciar la final, però van caure eliminats al Bernabéu en una desastrosa tanda de penals. D'aquesta manera, els blancs veien com, per desè any consecutiu, la décima havia d'esperar.

stats